13 març, 2018

Qui som

L’equip el formen un conjunt de professionals de la salut i l’educació amb molta experiència en l’atenció sanitària i educativa.

Susana Monge Sevilla

(Directora i Formadora)

Infermera especialitzada en Escola, Instructora de RCP (SEMICYUC) i educadora. He treballat en diferents àmbits, amb gent gran, animals, infants, natura. Ara en dedico a l’educació per la salut i m’encanta, sobretot si ho puc fer al nostre entorn natural. Sóc una enamorada de la natura i m’agrada molt passar-m’ho bé.

 

Noemí Fernández Selva

Mestra i pedagoga, actualment treballo de directora en una escola de primària. Compagino la docència i l’educació amb la meva altra passió: l’escriptura

La meva principal font d’inspiració són les emocions i els valors, la creativitat i veure el món des de la perspectiva dels infants.

En aquesta pàgina web trobaràs enllaços per conèixer els meus blogs, vídeos i publicacions.

A internet també em pots trobar per Tanaestel.

 

Tamara Monge Sevilla

Maestra, especializada en idiomas. Actualmente trabajo como maestra de niños y niñas en entornos naturales. Socia fundadora de la Asociación Edusalutnatural, “Eskola del bosc y do mar”. Ibiza.
Promotora de la práctica consciente de la autorregulación, del respeto biopsicológico y de los buenos vínculos como guías educativas en la relación adulto-niño. Apuesto por el respeto al ritmo natural de cada niño, siendo la confianza pilar fundamental para la práctica de dicha creencia.

 

Lucia Frechine Parra

Em dedico a aprendre de tot allò que m’interessa. Sóc una persona amb molta curiositat en general, encara que sempre la meva vida i professió està molt lligada als llibres. Tant a l’hora de fer enquadernacions, pàgines web, restauracions, etc.
Especialista en activitats per infants i adults.