ELS PERSONATGES REALS D’ “EL RIU” (video)

Ha estat un any ple de presentacions i moviment. Els personatges reals del llibre “Les aventures de l’equip molí: el riu” han anat a escoles i biblioteques, parlant de les seves vivències, la seva experiència com a grup d’infants que promou la neteja dels nostres rius, en concret el riu Anoia.
Són històries reals en un món real, i això fa que els infants trobin un suport en els seus iguals. També els potencia per creure en ells mateixos, ja que en la mà dels infants està el futur i sí que saben què volen.

Si vols visualitza el video aqui tens l’enllaç:
https://youtu.be/EauaaKfexJk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada